Miért van egyre több és több rákos beteg?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy csak én találkozom mostanában annyira sok rákos beteggel/hírrel de ez szörnyű.
Évről évre egyre többen vannak és én is kezdek félni ettől az egésztől.
Amikor fiatalabb voltam, akkor szinte alig volt erről hír.. most meg egy csomó ismerős, barát, távoli rokon jelzi a szomorú hírt..
Családok rokkannak bele, gyermekek maradnak egyedül.. undorító betegség.
Nagyapám az egészről szintén úgy nyilatkozik, hogy amikor ő volt fiatal a rák az olyan volt, mint a fehér holló....
2018. szept. 13. 15:54
1/6 anonim válasza:
Nagymértékben megváltozott az emberek életmódja, sztem azért van egyre több beteg
2/6 anonim válasza:
Csernobil nem marad nyomtalanul, csak erről a kedves Kormány nem tájékoztatja az embereket.
3/6 anonim válasza:
Az az életforma, amit a vadkapitalizmus a bolygóra erőltet, marhára egészségtelen. Lég- és vízszennyezés, mesterséges, gyárban készült humán takarmány rendes étel helyett, állandó stressz...naná hogy az ember folyton beteg.
5/6 anonim válasza:
Mert szennyezük a környezetünket( víz, föld, levegő->ebből következik, hogy az állatok se olyan egészségesek amiket megeszünk+az utókezelés, növényeknél, zöldség, gyümölcs stb ugyan az a helyzet)
Szépen lassan kinyirjuk magunkat így vagy úgy.
6/6 anonim válasza:
Én a nagyüzemileg gyártott agyon tartósított élelmiszerekre tippelek. A régen használt szalicil az emészthető volt. A kémcsöves nátrium benzoát a belekben is kifejti hatását. Az étel csak gázasodik a belekben, a fejlődő biogáz oxigénhiányt okoz a szervezetben. Az oxigénhiány minden betegség, minden elváltozás alapja, így a ráké is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!