Egyre gyakrabban vagyok beteg. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban vagyok náhás. Torkfájással kezdődik majd orrfolyás és köhögés. Nyáron is beteg voltam aztán valamikor ősszel, majd február, április és most is május. Az orvosom sem csinál semmit. Csak felírja a sok erős gyógyszert. Már most se vettem be őket. Inkább próbálom házilag gyógyítani magam. Vitaminokta szedek, sportolok és mostanság egyre jobban igyekszem figyelni a táplákozásomra is. Szerintetek mkt tegyek? Volt valaki hasonló helyzetbe? Elegem van, hogy szinte már havonta vagyok beteg.2017. máj. 27. 10:49
1/10 anonim válasza:
Egy teljes vérképet csináltass, menj el tüdő és melléküreg röntgenre, hátha valami góc, vagy krónikus dolog.
2/10 anonim válasza:
Szoktam lenni hasonló helyzetben, ráadásul úgynevezett pszichogén köhögéssel kiegészítve. Kivétel nélkül mindig lelki oka volt. Például ha valaki erős és tartós stresszt okozott. Ha a kiváltó ok megszűnt, akkor a betegségem is a köhögéssel együtt. Volt rá példa hogy az is elég volt a sok betegeskedéshez hogy olyan helyen voltam albérletben ahol a két rokkantnyugdíjas tulaj okozott lelki terhet a viselkedésükkel. Ahogy elköltöztem onnét, nem túlzás de kb. 1 órán belül teljesen meggyógyultam.
3/10 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam valami krónikus dologra, tegnap említettem is a dokinak de igazából semmit nem csinált 😑😑😑 meg gondoltam, hogy elmegyek a fül- orrgégészetre, de oda beutaló kell. És nem, persze, hogy a dokim nem képes egy nyomorult beutalót kiírni 😑😑
2017. máj. 27. 11:07
4/10 A kérdező kommentje:
Hmmmmm...... A lelki okokra nem is gondoltam. Igaz most hónapba többet stresszeltem a vizsgáim miatt. De nyáron is beteg voltam és akkor nem stresszeltem.
2017. máj. 27. 11:11
5/10 anonim válasza:
Talán csak simán vérszegény vagy. egy CenrumLab-ban kb. ezerötszáz forintért kiderítik, időpont nélkül is..! Az épp elég hogy beteg légy. Persze, a stressz is közrejátszhat de lehet valami góc is van-rossz fog pl.- érdemes utánajárni..
Én is ezt érzem újabban. Jobbulást! Egy időben én is mindig beszedtem valamit aztán elmúlt pár év múlva..ott mondjuk a stressz játszott közre..
6/10 anonim válasza:
Fül-orr-gégére nem kell beutaló.
7/10 A kérdező kommentje:
Vérképet fogok csináltatni, minnél előbb
2017. máj. 27. 11:24
8/10 anonim válasza:
Nem kell beutaló fül-orr gégészetre! Ott ránézhetnének a manduláidra és a torkodra!
9/10 anonim válasza:
2-3 éve én is egyik betegségből a másikba estem, tavalyi tél beállta előtt csináltam egy méhpempő kúrát és egész télen nem voltam beteg. Próbáld ki ha nem vagy érzékeny a mézre és nem vagy cukros, 2 hónapig vitaminok helyett egyél naponta méhpempőt, nagyon jó immunerősítő.
10/10 anonim válasza:
Bizony, a mézes dolgokban rengeteg az ásványi anyag!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!