Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mióta már nem járok iskolába...

Mióta már nem járok iskolába és nem is buszozok, gyakrabban vagyok beteg, ennek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

4 éven át buszoztam szinte minden nap mert ugye iskolába jártam, és egy télen egyszer beteg voltam aztán kész, le volt tudva a betegség egész télre. Év többi részében meg nem volt egyáltalán semmi bajom. Pedig a buszon és az iskolában jól össze lehet azért fertőződni, ott nagy az esély rá.

Idén már vége lett az iskolának és szinte sehova nem járok, szóval logikusan kevesebb esélyem van megfertőződni, aztán mégis beteg vagyok egész decemberben, amikor már úgy éreztem vége akkor pár nap múlva kezdődik újra az egész megfázás, nátha. Nem tudok megszabadulni tőle, pedig nagyon keveset mozdulok ki, nem tudom hol fertőződök újra és újra meg.

Hogy lehet az, hogy kevesebbet voltam beteg amíg szinte naponta buszoztam, jártam iskolába?

2015. dec. 23. 19:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!