Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Porckorongsérvre manuálterápia...

Porckorongsérvre manuálterápia? Ha nem az, akkor mi?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kiújult az L4-5 közötti porckorongsérvem. Harmadik hónapja nem gyógyultam meg. Kaptam infúziókúrát, feküdtem hetekig rehab kórházban (gyógytorna, masszázs, fizikoterápia), mostanra eljutottam odáig, hogy _gyógyszerrel_ képes vagyok kb. 4-5 órát dolgozni (ülőmunka) és magamat ellátni.

Sajnos úgy veszem észre ,hogy a gyomrom joggal kéri ki magának a non-steroid gyulladáscsökkentőt (napi 1 Aflamin), viszont ha nem szedem ezt be, és éjszakára az izomlazítót, visszatérnek a fájdalmak. :(

Igazából fogalmam sincs, hova kellene fordulnom, de olvastam a manuálterápiáról. Tényleg ennyire jó, ahogy leírják? Volt, akinek ténylegesen segített hasonló helyzetben?

Ha nem ez a megoldás, akkor mi jöhet még szóba, ami segíthet? Itthon fizikoterápiát csinálok, és gyógytornát is, naponta. A legnagyobb félelmem most az, hogy tönkremegy a gyomrom a sok gyógyszertől.

2018. szept. 11. 18:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Európában nem tanítják a csontkovácsolást sem főiskolában sem egyetemen.

Manuálterápia van, amit tanítanak, de előtte 8-9 évet ülni kell egy egyetemen.

De attól, hogy tanítják, még semmire se jó.

50 éves könyv??? :D

70 éve azt tanították, hogy a zsidókat ki kell írtani, abból is sok tudományos cikk volt :D

2018. szept. 13. 15:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Érdemes lenne a gyomrod védelmében minőségi natur aloe ver italt fogyasztanod.a kutatások szerint gyulladáscsökkentő hatása is van.A halolaj is jó a különféle gyulladásokra. Jobbulást!

2018. szept. 17. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!