Manuálterápia után, ha a gyógytornászhoz nem tudok menni, mit tegyek? Bővebben lent
27 éves nő vagyok, nemrég derült ki, hogy enyhe bokasüllyedésem van. Mivel a hátam is rendszeresen szokott fájni ( annak ellenére, hogy rendszeresen mozgok, és gerinctornát is végzek) elmentem egy gyógytornászhoz állapotfelmérésre, és elmondtam neki a problémám. A fülem is olykor cseng ( csak az egyik, ezzel már több orvosnál is voltam, elvileg semmi bajom). Végigcsinált rajtam egy kezelést, én ezekhez a dolgokhoz abszolút nem értek, a végén megmondta, hogy manuálterápiát csinált. Kaptam egy pár napra a hátamra tapaszt is. Azt mondta, a hátam felső része nagyon be van kötve. Hát, sok változást nem érzek, a kezelés fájt, a tapasz azon kívül, hogy minden fürdés után fél óra volt, míg megszáradt, más hatást nem mutatott.
El kellene a héten megint mennem, gyakorlatokat fog most mutatni, de ezek után semmi kedvem. Hatezer forint volt ez a múltkori semmi hatása kezelés is ( most azt mondta "csak" négyezer lesz)Az se annyira tetszett, hogy bár az elején ő késett több mint negyed órát, a végén még lett volna kérdésem, de nem tudtam feltenni "mert késésben van".
Talptornát már néztem a netről, de igazából nem tudom, mit tehetnék, vagy keressek egy másik gyógytornászt? A munkám miatt napi 8-12 órát ülök, mikor mennyit, rendsezresen felállok átmozgatom magam, hetente többször sportolok, stb. Azt szeretném tudni, hogy mit tehetek, hogy ez a hátam felső merevsége elmúljon? 10-15 év "munkája" van a rossz tartásomban, szeretnék változtatni. Vagy keressek fel egy másik gyógytornászt? Ehhez a területen tényleg nem értek, ezért remélem van itt valaki, aki szakmabeli, és ért is hozzá. Előre is köszönöm.
nem a gyógytorna és a sport a lényeg, hanem a hát, váll, törzs izom edzés
Ez segíthet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__7814765-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!