Komoly baj lehet a pajzsmirigyemmel?
Kb 4 hete vettem észre csomót a nyakamon nyelésnél rendesen látszódik. Az orvos pajzsmirigy cisztára gyanakodott de kiderült hogy pajzsmirigy göb. A vérvétel stb még hátra van. Emellett napi szinten fáj a fejem,gyengének érzem magam, sápadt vagyok, elegendő alvás mellett is fáradt, kedvtelen vagyok a szemem alja is duzzadt/karikás, fáj a torkom, hangulatom ingadozó,ciklus zavar.
19L
Az majd a vérvétel eredményéből derül ki, hogy mennyire komoly a baj. Csináltasd meg mielőbb, ne halasztgasd. Ezek kellenek:
fT3
fT4
rT3
antiTPO
antiTG
Ha bármelyiket is kihagyta az orvos, hívd fel, hogy szeretnéd azt is. Ha nem megy bele, akkor fizesd ki privátban, mert nagyon fontos markerek.
Az összes értéked optimális, amiket írtam? Fura. :O
Gondolom, akkor mész pm-ultrahangra, ill. vesznek szövetmintát.
Női nemi hormonokat is jó lenne nézetni a cikluszavar miatt.
A többi tünetedre meg próbálj vasat C-vitaminnal együtt, étkezésektől távol, ill. legalább 4-5 óra különbséggel 500 mg-os magnéziumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!