Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hónalj fájdalom?

Hónalj fájdalom?

Figyelt kérdés
Egy pár hete egyszer azt éreztem hogy ég a hónaljam elég erősen. Másnapra elmúlt szóval nem érdekelt különösen de rá két hetére megint égett a bal hónaljam.Ez is elmúlt másnap de azóta néha fogdoztam sokat és amikor odafigyelnek fáj/ég a hónaljam.Lehet az se tesz jót higy agyon vissza fogdozom :D. Nem vettem észre pirosodast illetve csomót se érzek sehol es elég sokszor lecsekkoltam már.Amikor nem figyelek oda sokszor észre sem veszem de amikor figyelek nem tudom nem észre venni es idegesit. Szerintetek kell valami komolyra gondolnom? 20/F

2018. aug. 30. 18:51
 1/5 szamo77db ***** válasza:
Egyelőre nézesd meg a háziorvosoddal.
2018. aug. 30. 20:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt szeretném csak, hogy tudjam hogy kell-e aggódnom :D
2018. aug. 30. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet a stift amit hasznàlsz iritàlja.Pàr napig ne hasznàlj.Hintöporozd.Nekem is szokott ilyen lenni.
2018. aug. 30. 21:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Stiftet nem használok de már nem tudom sokszor mit gondoljak de mivel elég hipochonder vagyok es alapból fel se merül bennem higy valami baj van amíg nem gondolok rá szóval már abszolut nem tudom. :D

Nem ez lenne az első eset, hogy beképzelek valamit de sokszor pláne miután sokat fogdoztam az után fura. De elképzelhető hogy tényleg sokszor érzem mostanában szóval abszolut nem tudom már

2018. aug. 30. 23:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem leírni hogy másodszorra nyári meló után kezdtem érezni es először olyan érzés volt mintha meghúztam volna és még néha ha nyujtozkodom most is
2018. aug. 31. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!