Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Doreta vagy sima tramadol?

Richard Taylor kérdése:

Doreta vagy sima tramadol?

Figyelt kérdés
Ha megyek dokihoz a gerincproblémámal ami elég durván szokott fájni contramal 50mg tablettát ír ki. Most nemrég voltam és Doreta 37,5mg/325mg tablettát írt. Tudom mind a kettő tramadol de ebbe még van paracetamol. Nagyon elüt a kettő gyógyszer hatása a paracetamol miatt, vagy tán gyengébb?

2018. aug. 27. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
A paracetamolos verzió jobb.
2018. aug. 27. 14:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Este 9 után vettem be egyet és szinte semmi hatás csak kicsit a hányinger kerget. Miért lenne jobb a paracetamolos?
2018. aug. 28. 00:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi van, ha a gerinced romlott annyit, hogy már nem használ?
2018. aug. 28. 07:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Azért jobb mert kombinált a két hatóanyag erősíti egymás hatását.

A sima tramadoltól még inkább hányingered lenne.

2018. aug. 28. 08:45
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Viszont kombináltan méggyorsabban kapsz reflux ot.
2018. aug. 28. 12:21
 6/7 anonim ***** válasza:
A kettő szer közül egyik sem okoz refluxot.
2018. aug. 28. 16:59
 7/7 Lacko17 ***** válasza:

Egyaltalan nem okoz refluxot.

Eveknota szedek 3-4 napokon at tramadolt egesz 400mg ig aztan tartok 1 het szunetet. Melette renfeteg kosarlabda (kardia)

Csirkemell salata es zoldsegturmix. Nekem noncs fajdalmam, viszont a tramadoltol magabihtosabb, faradhatatlan, ramenosebb, celtudatosabb, boldogabb leszek. 15-20% javit a játékomon. Sztem a legjobb drog ami csak van. Lenyeg, hogy esszel kell szedni. Te hasznald a tramadolt es ne pedig forditva

szept. 20. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!