Rettegek elmenni orvoshoz. Mit tudnék itthon tenni ez ellen vagy megtudni hogy biztos nagy e a baj?
Figyelt kérdés
1 hétig Bulgáriában voltam. A másmilyen fűszerezéstől és egyéb dolgoktól hasmenésem is volt. Hazajöttünk kicsit több cataflamot vettem be és amikor jött a hasmenés hol kevés hol kicsivel több vér volt a székletnél.2018. aug. 9. 20:33
11/19 A kérdező kommentje:
De ha nem szedem akkor egy idő után mennyi az esély rá hogy elmúpnak a tünetek?
2018. aug. 9. 21:20
12/19 anonim válasza:
Piros vér a székletben, 90 % ban aranyér. Nem halálos.
13/19 anonim válasza:
Hát, az attól függ, hogy mi okozta. Ha a gyógyszer okozta, akkor napokon belül 100%. De még a piros színű ételek is tudják a széklet elszíneződését okozni. Ha meg nem, akkor az orvos eldönti.
Mennyi volt az a kicsit több Cataflam?
14/19 anonim válasza:
Gyomorfekély is lehet, vagy bélhurut, stb., jobb ha elmész orvoshoz.
15/19 anonim válasza:
Cataflam okoz véres széklet,nekem is volt tőle,azóta nem is szedem.Valószinű az okozta.
16/19 A kérdező kommentje:
9 db
2018. aug. 10. 17:00
17/19 anonim válasza:
Mennyi idő alatt? És hány milligrammosat? (Az rá van írva a dobozára.)
18/19 A kérdező kommentje:
50 mgosat és nagyjából szétszórva a nap folyamán.
2018. aug. 11. 16:45
19/19 anonim válasza:
Atyaisten! Háromszorosan túladagoltad a napi maximumhoz képest, amit már kifejezetten súlyos állapotra írnak fel. Ezt mért csináltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!