Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Rettegek elmenni orvoshoz....

Rettegek elmenni orvoshoz. Mit tudnék itthon tenni ez ellen vagy megtudni hogy biztos nagy e a baj?

Figyelt kérdés
1 hétig Bulgáriában voltam. A másmilyen fűszerezéstől és egyéb dolgoktól hasmenésem is volt. Hazajöttünk kicsit több cataflamot vettem be és amikor jött a hasmenés hol kevés hol kicsivel több vér volt a székletnél.
2018. aug. 9. 20:33
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Na és persze mióta hazajöttem görcsöl a hasam gyógyszertől függetlenül.
2018. aug. 9. 20:36
 2/19 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj orvoshoz ezzel! Ha piros a vér amit láttál, akkor a végbél környékéről /aranyér/ jöhetett. Amennyiben fekete, akkor felsőbb régiókból.
2018. aug. 9. 20:36
 3/19 A kérdező kommentje:
Piros. De valahogy nem lehet megállapítani itthon hogy nagy e a baj?
2018. aug. 9. 20:37
 4/19 anonim ***** válasza:
Házilag nem lehet diagnosztizálni. De simán lehet a Cataflam mellékhatása. Megteheted, hogy abbahagyod a gyógyszert (minek vettél be Cataflamot?), és megfigyeled, hogy elmúlik-e.
2018. aug. 9. 20:44
 5/19 A kérdező kommentje:
Abbahagytam azóta nem vettem be. Azért vettem be mert fájt a hasam előtte és görcsölt.
2018. aug. 9. 20:47
 6/19 anonim ***** válasza:
Ha nem olvasod el a használati utasítást és nem tartod be az adagolást, akkor a vérzéses mellékhatástól (amire külön felhívja a figyelmet a tájékoztató) miért félsz ??
2018. aug. 9. 20:57
 7/19 A kérdező kommentje:
El fog múlni?
2018. aug. 9. 21:00
 8/19 anonim ***** válasza:
Cataflamtól simán lehet, pláne ha sokat vettél be, én pl csuklom tőle. Ne szedd, és figyeld a székleted, ha utána is véres, akkor orvos.
2018. aug. 9. 21:01
 9/19 A kérdező kommentje:
Azért félek mert régebben volt már egy gyógyszertúladagolásos öngyilkossági kísérletem( EZ NEM NEM AZ!) és lehet azt feltételeznék.
2018. aug. 9. 21:06
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem fogja azt hinni az orvos 6 év egyetem után, hogy láz- és gyulladáscsökkentővel akartál öngyilkos lenni! De gyomorpanaszokra, hasgörcsökre nem a Cataflam való, az pont, hogy gyomorpanaszokat okoz.
2018. aug. 9. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!