Mit tehetnek, hogy foglalkozzon magaval?
Az edesanyamnal februarban kiderult, hogy attetes daganatos beteg(agy, csontok, mell, nyak..) es a legrosszab stadiumba soroltak.
Azota nem is ment vizsgalatokra, nem kezelteti magat, vervetelt is most konyorogtem ki, hogy menjen el.
Van ebbol kiut egyaltalan? Vagy tovabb kene nyaggatnom vele?
Varandos vagyok, nehezen birom mar az allando aggodast, felelmet..
Ugy erzem nem akarja latni felnoni az unokajat..
Vitaminokat szed, azt hiszi attol meg fog gyogyulni, es a paromnak hoborog, hogy o nem megy kemoterapiara, o ezektol fog meggyogyulni..
Tehat, mit tennetek a helyemben?
Mert en mar nem tudom, mit kezdjek vele..
Ha ennyire áttétes akkor minek nyaggatod?
Békében akar meghalni és nem elfeketedett vénákkal falfehéren a kemotól.
Nekem is volt rákos rokonom,ő is szépen megkért hogy ne könyörögjünk neki,csináljunk úgy mintha nem is tudnánk a betegségéről.
Esetleg annyit tudsz rajta segíteni hogy etesd füves sütivel. A marihuána az ellenszere egyedül a ráknak,azzal tudnád lassítani a folyamatot.
Koszonom az eddigi valaszokat.
Tudom, hogy nem rolam szol ez, en csak meg akarok tenni mindent, mert jelenleg ugy erzem, hogy felelos vagyok erte, hogy igenis akarjon menni a vizsgalatokra, hogy hatha valami megis segitene neki...
Mert ha hiszitek, ha nem, kulsoleg egyaltalan nem latszik rajta, azon kivul, hogy fogyott, nem tud hizni sem. Es meg csak 50 eves...
A kender olajrol hallottam, Itthon is legalis CBD olajnak hivjak azt hiszem, de akinel februarban voltunk, o azt mondta hogy zsugoritanak, mutenek, kemozzak, es sugarkezelik... Ugy tunt akkor, hogy van remeny..
Ezert sem akartam hagyni, hogy teveszmekben eljen addig, amig mar lassitani sem lehet a folyamatot...
Ha hisz a vitaminjaiban, az jó, legalább valamibe kapaszkodik.
De lehet, hogy csak neked mondja, hogy ne bántson meg azzal, hogy neki már ennyi, harangoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!