Mit tehetnék (rendszeresalkohol utáni időszak)?
Figyelt kérdés
5évig rendszeresen ittam napi szinten és sokat.most 2hónapja leszokóban vagyok már egy hete csak 2-3cl házi.Egyedül ezzel a reszketéssel van gondom hol jobb -rosszabb.Bizonytalan a mozgásom szédelgek sokat.Milyen gyógyszer(ek)t érdemes megpróbálnom?2018. márc. 25. 20:43
1/4 anonim válasza:
Beszélj a háziorvosoddal, vagy ideggyógyásszal, fog felírni valami nyugtatót, ami átsegít a nehéz időszakon.
Régen Andaxint adtak, ma már nincs forgalomban, nem tudom mi van helyette, majd az orvos tudja.
Inkább a pálinkát kéne elhagynod, az okoz jobban reszketést, amíg muszáj, válts inkább egy sörre, aztán alkoholmentesre. Remélem sikerül egyedül kimásznod ebből, sok sikert kívánok!
2/4 Jenő 34 válasza:
Hát nagyon érdemes elmenni pszichiáterhez. Az én dokim altatót szokott felírni és egy neurotop nevű gyógyszert, ez utóbbi arra jó, hogy az elvonási tüneteket (mint például kézremegés) megszünteti.
3/4 anonim válasza:
Hagyd abba teljesen és egy idő után normalizálódik a szervezeted. Én tovább ittam mint te és egyik napról a másikra letettem.
Mert leakartam tenni!!!
Nagyon éreztem hogy hogy abba kell hagynom, mert végem lesz.
4/4 anonim válasza:
B vitaminkomplex, magnézium, sport és türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!