Sosben jo lenne valasz a panaszomra hasmenessel kapcsolatban, nagy bajra gondoljak-e?
Korabnan panaszom nem volt, de szúk hete erosen diszkomfort erzetem lett, alig ertem be a lakasba.Nem szokasos hasmenes, hanem nyákos, kinzo szekletféle. Szerencsere nem véres, de csunya jelenseg. Soha nem volt ilyen. Nem nyomorban kezdodik,hanem a vegbélnel. Ennek ellenre dietaztam elotte se ettem sokat, es kínomban szedek szentablettat. Ez segitett, de aranyeres tunetek is jottek a szenvedestol. Mennyiseg alig, csak a kinzo kesztetes. Ma mar jobb volt, ettem is, de este el kellett mennem ujra, a kis szeklet nyalkas.
Nincs eleg bajom, korhazi latogatasok naponta kozben nekem gerinces kezelesek, gyogyvizben gyogytorna, amit innentol feladtam.
Nekem is kinos a tema, igy lehet irni privatban. Vegbelrak, vagy mi a fene? Felek
Ezzel orvoshoz menni annyira rossz es hozzamtartozo betegen fekszik korhazban, nem lehetek en is beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!