Colitis Ulcerosa gyógymódjai? Colitises étrend? Gyógyszerek, amik beváltak az ilyen betegeknél.
Itt a diétás papír:
Elnézést kérek a kicsit már viseltes, és salátához hasonlító állapotáért!
További Szép napot!
Szia!
A gyógynövényeket próbáltad már?
Van egy angol orvosi könyvem, amiben arról is ír, hogy , hogyan segített gyógynövényekkel.Ha esetleg érdekel, akkor szívesen beszkennelem azt a pár oldalt, ahol a konkrét tapasztalatokat írja le és elküldöm emailben.
Jobbulást!
Szia!
Ha adsz egy email címet, akkor szívesen beszkennelem és elküldöm.
#2 válaszoló vagyok. Facebookon van egy IBD csoport, aminek a lényege, hogy a beteg sorstársak segítik egymást. KB. 2800 tagja van, ha gondolod nézd meg! Itt a linkje:
Nekem 2002 óta van. Néhányszor kiújult és bent kellett miatta lenni a kórházban, és a sok-sok diétával majdnem sikerült leszoktatniuk teljesen az evésről, amibe majdnem belehaltam párszor. Amikor 45 kilóra lefogytam (181 cm vagyok) az volt a teteje.
A folyékony tápszerektől felfúvódtam, hánytam. Semmi nem segített. Se diéta, se gyógyszer. Úgyhogy az utóbbi pár évben felhagytam a diétával, és eszek mindent, ami jön. Nem érdekel. Így is úgy is wc-hez van kötve az ember, jobb, ha megtanulja úgy kezelni és berendezni az életét, hogy ezt helyezze elsődleges fontosságúnak. Én minden helyet körbesz.rtam már. Bárhol járok a világban, az az elsődleges, milyen a wc. Sokszor kényelmetlen, mert nem tudom elhagyni a házat, így lekések valamiről.
Az utóbbi három évben rendesen felszedtem magamra. Felhíztam 71 kilóra, gyógyszert abszolút nem szedek és sportolok. A stresszt nem tudom megkerülni. Már attól is elkap a szapora, ha valami nagyon izgalmasat találok, olvasok, vagy új dolgokat próbálok ki, amelyek lelkesítenek. Ilyenkor jobb felkészülni az ingajáratra a wc és a szoba között. Erről nem tehetek, ezt nem tudom levetkőzni magamról. Ilyen vagyok.
Ha nagyon stresszes napom van, edzegetek egy kicsit. Eltereli a figyelmemet és utána még jól is érzem magam.
(43/FF)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!