Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit lehet tenni, ha ennyire...

Mit lehet tenni, ha ennyire fulladok?

Figyelt kérdés
Allergiás vagyok (pollen, gyomok, parlagfű, stb, kb mindenre ami ilyenkor aktuális) és 2 éves korom óta asztmás is. Kiskoromban sokat volt olyanom, hogy megbetegedtem és durván besípolt a tüdőm, nehézlégzésem volt, fájt a mellkasom, szárazan köhögtem. Előfordult már jópárszor életemben, talán 2 éve ugyanilyen “súlyosan”, de most is nagyon fulladok. Sípol a tüdőm, éjszaka felriadok, hogy Ventolin kell. Lehet ez szimplán az asztma miatt, esetleg megfázás vagy vírus, vagy komolyabb baj?

2018. jún. 15. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Szerinted hány tüdőgyógyász gyakorizik ,aki ráadásul vállal távgyógyítást is?
2018. jún. 15. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha megengedheted magadnak, akkor tudok ajánlani olyat, ami megoldás lehet a problémádra.
2018. jún. 15. 18:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Próbáltad már a gyógynövényeket?Azok is javíthatnak az állapotodon.

Jobbulást

2018. jún. 16. 11:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Javaslom, hogy menj el BUTEYKO légzéstechnika tanfolyamra. buteyko.hu Csodát tett velem. Fulladtam, allergiám volt és mindez a múlté.
2018. júl. 8. 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha az allergia miatt van, akkor talán neked is segít ha a tejterméket elhagyod legalább amíg allergiaszezon van. Ha teheted és kibírod, a búzalisztet is kerüld. Nekem, és a környezetemben másnak is ezek segítenek. A tejtermék legalábbis tuti.
2018. júl. 9. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!