Gyakori vizelési inger: mi lehet a bajom pontosan? Milyen dokihoz kellene mennem vele?
A problémám, hogy néha extrém gyakran kell pisilnem (kb 5 percenként), és akkor nagyon.
Teljesen véletlenszerű, hogy mikor jön rám, és mennyi ideig tart - pl egyszer előjön 1 órára, majd elmúlik, utána egy hétig semmi bajom, aztán 4 napig folyamatosan ez van, utána 1-2 hétig semmi, és így tovább.
SEMMI más tünetem nincs, és ha elmegyek wc-re, akkor normális mennyiségűt pisilek, nem többet, nem kevesebbet.
Ötletem sincs, hogy mitől lehet ez, mert minden betegség, aminek utánaolvastam, produkál más tüneteket is, de nekem csak ennyi. Kb mintha folyton sört innék.
Valaki hallott már ilyenről? Mi lehet ez? Tipp?
Milyen orvoshoz kellene mennem vele? Urológushoz? Vagy nődokihoz, mert lehet hogy valami nemibetegség okozza?
N
Elvileg egy enyhe gyulladasom van. Kaptam gyulladascsokkentot, utana tozegafonyat kell majd szednem, es vegig sokat inni.
Remelem javul majd a helyzet.
A ginsenget egy darabig azert hanyagolom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!