Egy éve tartó vizelési inger. Valakinek van vagy volt ilyen?
Nálam általános és középsuli 4-11 ig ez volt minden este pontban 6kor kezdődött és reggel iskolában múlt csak el, folyamatosan mentem este, próbálkoztam de nem jött semmi...
Orvostól orvosig vitt anyám, aztán pszichológustól pszichológusig... majd mikor betöltöttem a 18, otthagytam a sulit, elmentem targoncázni, a második munkanapomon múlt el, teljesen totálisan... ennek 10 éve...
Saját véleményem szerint az iskolai teljesítménykényszer itt ütött ki.
Lelki okoknál én olyanra gondoltam, hogy pl. nem tudsz mindig mosdóba menni, ha kell, pl. munka, utazás, vagy bármi miatt. És ez valahogy rögzül. Nem olyanra, hogy valami lelki problémád van és így jön ki.
Pl. amikor dolgozom és az irodában ülök, akkor nem kell gyakran wc-re mennem, mert tudom, hogy bármikor mehetek, ha akarok. De ha rendezvényen vagyok, utazom, akkor mindig azon filózok, hogy hova tudok majd elmenni. És akkor gyakrabban is megyek. Nem is kell annyira, de annyira megörülök, ha van a közelben egy normális wc, hogy mindenképpen elmegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!