Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez mi lehet? (gyomorprobléma)

Ez mi lehet? (gyomorprobléma)

Figyelt kérdés

Ez ma kezdődött el és nem akarom megemlíteni szüleimnek, mert azonnal azt fogják okolni, hogy későn feküdtem le...

A lényeg az, hogy én éjszakai bagoly vagyok és ha tehetem 3-ig is fennmaradok de mivel vizsgaidőszakom van ezért fel is kell kelnem 10-kor legalább, hogy tudjak tanulni. Néha szundítok egy-két órát délután és ezzel a rutinnal semmi bajom nem volt eddig.

Ma szépen felébredtem 10-kor és kb 11-kor ki is keltem az ágyból és megebédeltem (eléggé fűszeres volt a kaja de nem ettem belőle sokat). Aztán, amikor tanultam úgy éreztem, hogy hányingerem van (olyan éhség-hányinger keverék volt). Ettem és jobb lett de az se segített, hogy nem volt sok kaja a házban, amit szünetekben tudtam volna enni. Megvolt a szundi is nem voltam egyáltalán fáradt de aztán megint jött ez a hányinger éhség valami és fel is vagyok puffadtam. Még az, hogy sokkal szomjasabb vagyok és sokszor érzem úgy, hogy túl sok vizet ittam (lötyög a gyomrom és kellemetlen). Nem megyek wc-re többet, mint kéne de kevesebbet sem. Az nem tudom, hogy játszik-e valamit benne de tegnap hatalmas vihar és lehűlés volt nálunk (alapból nem vagyok érzékeny a frontra).

2018. jún. 7. 22:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nekem kéne ébredés után egy órával fűszeres kaját enni szerintem 10 percen blül ki is hánynám :(.
2018. jún. 8. 10:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Lehet attól volt, de az akkor is beüt ha előtte eszek levest, ami nem fűszeres? (csak a második volt fűszeres)
2018. jún. 8. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!