Segitenetek? Gyomorproblema!
Meg oktober elejen kezdodott, hogy gyomorsavam volt, aztan elmult es elkezdett fajni a gyomrom. Irt fel a haziorvos esomeprazolt, amit szedni kell 3 honapig es fokozatosan csokkenteni.
Segitett is, dietaztam is. Aztan jottek az unnepek is mar nem dietaztam, gyogyszert szedem megis elkezdett megint fajni gyogyszer mellett.
Nagyon felek nehogy fekely legyen a vege. Egy szelet sutemenyt sem ehetek. Meddig lesz ez igy?
Aki ilyen problemaval kuzd mennzi ideig szedi a gyogyszert es egesz evben vagy szunetekkel?
Tapasztalatokat varok, mi lehet a gond?
Gyereket is szeretnek mielobb, azt hittem elmulik. De igy gyogyszer mellett nem hiszem lehet.
Együtt érzek veled, a sok gyomorsav nagyon kellemetlen tüneteket produkál. Gastroenterológust ajánlok, egy tükrözéssel nagyon sok mindent meg tud állapítani, diétát vagy gyógyszert előírni. A gyerekvállalásról is beszélhetsz vele a gyógyszerek miatt.
Amúgy a süteményt miért nem eheted?
Javulást
Ne aggódj, szerintem nem gyógyultál ki az előzőből teljesen és vissza ejtetted magad, mikor tünet mentes lettél diétázhattál volna még egy kicsit, most hosszabb ideig fog tartani a rendbejöveteled, azért nézesd meg magad a dokival, a gyomorfekély gyógyítható ha vigyázol magadra.
Diétázz, egyél keveset de rendszeresen, kerüld a savat csináló étrendet, szedjél savlekötőt, és ne vacsorázz be, ne igyál kávét, szénsavas üdítőket, valamint gyümölcs leveket, lehetőleg csak vizet igyál. Kerüld a fűszeres ételeket és a gyümölcsöket.
Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!