Mitől lehet ez a gyomorprobléma?
Reggelente elég sokszor nem tudok enni, bármire gondolok hányingerem van, és enni se tudok, mert akkor kihányom (igen, próbáltam). Olyankor csak vízen, és gyomorteán élek, viszont délután (12-13 körül) csak úgy magamtól jobban leszek annyira, hogy tudjak enni.
Próbáltam már reggel előtte aloe vera gélt inni, napközben szedek bérescseppet is, estére természetes nyugtatót veszek be, de a reggeli étvágytalanságon/rosszulléten egyik se segít.
Nem biztos, hogy probléma, ha reggel nem vagy éhes.
Próbáltál már változtatni az étrendeden? Este eszel/nem eszel?
Általában, amíg még nem problémázott a gyomrom reggel-délben-este ettem. Este nem mindig.
De nem hiszem, hogy probléma lenne az étrendemmel.
IBS (az összes hasi tünet amit nem tudnak besorolni) reflux/gerd, gyomorfekély
Afta, csontritkulás, hormonzavarok, emésztési zavarok, vérnyomás probléma és szív-érrendszeri betegségek, ízületi betegségek, bélrendszert érintő betegségek, rák.
Csak néhány betegségtípus, ami 'nem a táplálkozáshoz köthető', de azért mégis.
Nekem szerencsére úgy bő 4 hónap után mondhatni vége a gyomorproblémának, helyrehozott a homeopátia, csak nehezen tudok feldolgozni stresszes dolgokat, és sajnos ez a hosszútávú kínlódás a nekem is 8 kilós fogyással együtt elég sok más pszichikai problémát is okozott, ami abban nyilvánul meg, hogy akár egy kisebb stressz hatására a korábbi problémám tünetei újra előjönnek. Jelenleg már 'csak' ezen kell dolgoznom.
#5: kitartás!
Én nem járok kondiba, csak itthon szoktam edzeni fegyencedzés módon. 2 évig csináltam hosszabb-rövidebb megszakításokkal, de látványos eredményeket értem el hosszú kínlódások sorozata után. És most ezzel a pár hónapos szarral minden izmom elszállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!