Miért csinálják ezt az orvosok? Lent reszletesen
Figyelt kérdés
Bejottem mert elkezdett beverezni a borom alatt és háziorvos beutalt
És mondtam itt a kórházi orvosnak hogy elkezdtem kaparni és azóta már mindenhol van ahol eddig nem volt
Elküldtek vervetelre és negatív lett és most meg azt mondjak hogy biztos rendszeresen vernek
Szerintetek ezt azért mondjak hogy ne kelljen tovább keresgélniuk hogy mitől ‘rohad’ a lábam mert a vérvétel negatív lett és akkor már nem akarnak vele foglalkozni?
2018. jún. 7. 07:06
1/4 anonim válasza:
Lehetséges, hogy nincs pénze a kórháznak a további vizsgálatokra. Egyébként okozhatja valami gyógyszer is.
2/4 szamo77db válasza:
Hát igen! Jól szétbaltázták az egészségügyet, az biztos. Saját bőrömön is tapasztalom!
3/4 anonim válasza:
Nem nem akarnak foglalkozni veled, csupán ez is lehetőség. Gondolj bele. A legtöbb bántalmazott nem beszél róla, tagadja, szégyenli, hogy bántanák, ezért kérdeznek. Szó sincs ilyenről, rendben, keresnek tovább.
4/4 A kérdező kommentje:
valószínű ha megvertek volna nem megyek be és mutogatom ,ezt az orvosnak is megmondtam
2018. jún. 14. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!