Vajon mitől lehet ez 8 évesnél? Mit csináljak? Lent a többi részletesen.
Igen, kell a kúp, magyarázd el neki, hogy és hova és miért kell, ha szükséges, segíts neki. De az esélyt se add meg arra, hogy azt lássa rajtad, hogy ezt nem muszáj.
És igen, most különösen figyeljetek az otthoni fertőtlenítésre, mert más is elkaphatja. WC utáni alapos kézmosás, wc takarítás, kád takarítás, nincs közös fürdés, és a bugyik vasalása sem árthat most.
Mit csinálj? Hát rakd fel a kislányodnak a kúpot. Oka van, kell a kúp. Baj, ha nem használja.
Az, hogy a kisebbik lány elkaphatja-e, orvos által megválaszolandó kérdés.
De nem értelek, ezeket nem kérdezted meg a dokinál?
8 évesen nem tudom elképzelni a lányomat nőgyógyásznál,tudom hogy muszáj lenne,de akkor se.
Vegyél víz alapú síkosítót és neki se lesz olyan kényelmetlen.
Hát ha a lázcsillapító kúp nem lenne gond egy 8 évesnél, akkor nem értem ez miért gond???
Az a baj, hogy ha te gondot csinálsz belőle, akkor a lányod is azt fog.
Ezzel semmi baj nincs, te problémázol rajta.
Kicsim, ahhoz, hogy elmúljon a bajod, ezt fel kell tennünk a puncidba. Lehet, kicsit kellemetlen lesz, de enélkül még betegebb lehetsz (mocsok dolog hazudni, de talán így könnyebben elfogadja, hisz meg akar gyógyulni).
Aztán leguggoltatod és felnyomod neki. Ő, igen, síkosító, és meg is kérheted, hogy ő próbálja feltenni, bár ha fáj, akkor nem fogja megtenni.
Ne legyél bizonytalan, csak határozottan, majd utána, ha nem látja, kibőgheted magad (én tuti sírva fakadnék aztán), de előtte ne inogj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!