Vajon mitől lehet ez 8 évesnél? Mit csináljak? Lent a többi részletesen.
Figyelt kérdés
8 éves lányom elkapott valami fertőzést, talán az iskolai mosdóban, mert más olyan helyen nem volt. Elvittem orvoshoz, megállapított bakteriális fertőzést. Kapott rá kenőcsöt, tablettát és kúpot is. Az orvos szerint a hatékony kezelés érdekében mindenképp kell a kúp is, most váltottam ki, este már használni kell. Ha nem használná a kúpot, az nagy baj lenne? Én nem akarok neki rosszat, csak ahogy visszaemlékszem, nekem 13 évesen kellett használnom és képtelen voltam magamnak felhelyezni. Valami javaslat? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a kisebbik lányom 5 éves, elkaphatja-e esetleg Ő is itthon? Várom a normális válaszokat. Köszönöm.2014. szept. 19. 11:07
11/11 anonim válasza:
Mi a feneert kell ilyenért bőgni?! A sajat gyereke basszus! Ha kell, akkor kell. Nincs mit ezen lelkizni. A babának is felteszed a fenekebe a kupot, ha lázas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!