SOS! Pikkelysömör. Hogyan tudom elérni?
Sajnos terjedni is fog.
Az èn testemen a fejemtől a làbfejemig mindenhol van.
A bőrgyógyàsz semmit nem tud kezdeni a betegsègemmel,mert csak krèmet ès samopnt ír fel.
A kèszítmènyek csak arra valók,hogy puhístàk a bőrt,de tünetmentessèget nem lehet elèrni.
Azért ez utolsó mondatod marhára nem igaz. Igaz az lenne, hogy: neked.
Az erős szteroidok már sok embernek eltüntették. Rövid időre.
Szia!
14 éve vagyok sömis..sok jót nem tudok mondani..rengeteg dolgot próbáltam.
Anno a Diprosalic krém használt csak..de az is úgy hha egy eltűnt, jött helyette 2 másik..(mivel erősebb krém folyamatosan nem szabad(illetve nem kéne) használni).
Aztán felhagytam a krémezéssel jó időre..volt ahol elmúlt de sajna lett a karomon is, ezért elkezdtem azt a részt kezelni,mivel ott nagyon látszik és folyton kérdezték :@. Így mostanában a kínai krémet használom..a yiganerjing-et és az segít!!Ebayről rendeltem..
Az egyestől kérdezném fényterápia?biológiai kezelés ezek nem voltak?
És még a szoli is jó..de akkor nem lehet akármilyen krémet használni!!
Mindenkinek más használ..szemét egy betegség.
Köszönöm a válaszokat! Eléggé idegesít, nagyom terjed és az orvos nem csinál semmit.
Hallotam a fényterápiáról, ahhoz tényleg be kell feküdni a kórházba?
Nem kell befeküdni,ez bejárós.25 napot fizet a Tb.
Itt utána tudsz olvasni!Beutaló sem kell, csak kérsz egy időpontot az orvosukhoz.
Mki más, mkinek más segít!Megpróbálni érdemes, nem kerül semmibe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!