A belsőszervek gyógyítása.
De komolyan csak magánúton.
Ha nem akarsz méregdrága samponokra költeni akkor vegyél öko krémszappant nekem az elég szépen leszedi, na meg a jar is, bár az utóbbi nagyon szárítja a hajat.
Tudom furán hangzik de ezzel nagyon mást nem lehet kezdeni, én már 10 éve kínlódok ezzel a szarral
Nekem is van egy ajánlatom, bár azt tudni kell, hogy a pikkelysömör olyan szemét, hogy nincs rá általános recipe, ami egyiknek használ, az másiknak vagy használ, vagy nem.
Valamint azt is tudni kell, hogy a tünetek eltüntetése nyilván nem egyenlő a gyógyítással. Sőt, eltüntetés helyett inkább az elnyomás szót lehetne használni, mert sokszor az elnyomás megszüntetésekor kettős erővel vág vissza (ilyen tapasztalatokat tud szerezni, akinek napozástól nyáron elmúlik, vagy aki elmegy a Holt-tenger mellé).
Valamint azt is, hogy sok sömörösnek megvan már az a tapasztalata, hogy ami egy ideig használ, az aztán meg nem használ.
A kitérők után, a Bódi-féle fejbőrregeneráló zselé. Ha van hajlandóságod rövidre vágni a hajadat, hogy ne a holt szarura pazarold a drága matériát. És ha van türelmed másfél napig meleg helyen lenni, mert mondjuk háromszor kell bedörzsölni, és hagyni megszáradni - na meg elviselni, hogy a család rádnéz, aztán igen elhanyagoltnak lát :D . Ez nálam kb másfél hétre babafejbőrt varázsol. Másnál meg esetleg tovább, esetleg semmit sem használ, fentiek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!