Alacsony vérnyomás ellen mit lehet tenni? Mert nekem eddig azt mondták h kb semmit?
az alacsony azt jelenti h átlagosan 80/60 de sokszopr csak 70/50 és 11-140 közötti pulzussal, mindez teljes nyugalmi helyzetben.
Iszom rengeteget, ez nem lehet probléma, többet már képztelenség.
Viszont egy pokol, hát olyan gyenge az ember h egyszerűen nem lehet így tenni semmit.
Milyen módszerrel szokták emelni a vérnyomást? (kardiológus csak annyit mondott h örüljek h nem magas ... vicces)
hu de a gyomor ...
na de komolyan semmi gyógyszer nem létezik erre?
Nem tudsz ellene tartósan tenni. Igyál kávét vagy nézzél parlamenti közvetítéseket.
Mindazonáltal nyugalmi helyzetben sem a 11-es, sem a 140-es pulzus nem jó.
igen, tudom, de épp ez a gondom, hiába tudom ...
és akkor most komolyan mindenki azt mondja h semmit se lehet tenni ellene?
(a pulzus meg olykor 170-180 is nyugalomban, na de gondolom, pont azért mert kompenzál, nem? )
Igen, kompenzál.
Ahogy írta valaki, súlyos esetekben szoktak gyógyszert írni. (Régebben nekem is alacsony volt, nem vészesen, de kaptam rá cseppeket.)
Szóval megpróbálhatod, hátha a dokid hajlandó felírni. Lehet, hogy háziorvos is tud ilyet, nem vagyok képben. Ha nem hajlandó, akkor egy másik doki talán... Ha ő sem, akkor gyógynövényes bogyók vagy teák; tényleg keress rá a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!