Pikkelysömör hatásos kezelése lehetséges?
Itt van egy link például:
Látom, sikerült megtalálni a keresőszavakat... akkor meg is nézhetted volna az itt összegyűlt tanácsokat. Van belőlük másfél életre való. Mindegyiket ki kell próbálni, a nem tűnik különösen gusztustalannak, vagy drágának. Én magam már vagy nyolcszor leírtam itt a gyakorin, hogy a pikkelysömörnél nincs általános recept, ami egyiknek használ, az a másiknak nem.
Ha nem haragszol meg érte, ez általában egy élethosszos küzdelem, ez a "már lassan egy éve szenvedek" a sorstársak körében szinte a belépőre sem érdemesít. Kitartóan kell próbálkozni.
Èn is küzdök ezzel a bőrbetegsèggel 23 ève.
A napokban beszèltem egy belgyógyàsszal,aki Sunrider termèkeket javasolt a tünetmentesítèsre.
Amikor megkèrdeztem,hogy van-e bizonyított pèlda arra,hogy a Sunrider igen dràga termèkeitől pikkelysömörben szenvedő "betegük" tünetmentessè vàlt,akkor bizony kitèrő vàlaszt kaptam.
De ugyebàr az ember minden füszàlba belekapaszkidik csakhogy segítsen magàn.
A csúnya dolog az amikor vannak emberek,akik gagyi termèket kínàlnak a neten azzal a dumàval,hogy meggyógyulsz. Ha-ha.
Jelenleg Psoratinex kenőccsel 250g kenem magam.
Dràga ez is 25.000ft.
De ahogy màr írtam minden fűszàlba belekapaszkodok.
17/f szintén pikkelysömöröm van azaz most tünetmentes vagyok , hosszú idő után először . Őszintén szólva nem segített nekem különösebben semmilyen kenőcs . Ami igazán hat szerintem , ha megpróbálsz egészségesebb életet élni . Újra edzeni kezdtem , és étrendet állítottam össze . Naponta eszek gyümölcsöt és zöldsèget. Az edzésnek köszönhetően kiizzadom a méreganyagokat .
Nem tudom , hogyan fogalmazzak , szerintem a legjobb gyógyír erre , ha megpróbálsz nyeregbe pattani és kiegyensúlyozottabb életet élni , mert ahogy felszabadúltabb vagy és jobban érzed magad , úgy tűnik el .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!