Szerintetek valóban hatásos ez pénisznövelő szer? Lehetséges, hogy nem 7 de legalább 3 cm-t növeljen?
Sok ilyen lehúzást láttam már, de ez hihetőnek tűnik... Ha nem is 7 cmt nőne csak max 3at nekem az is tökéletesen megfelelne... Nektek mi a véleményetek erről? Pénzkidobás vagy hathat?
Már az első mondat felháborít az oldalon:
"Csak a masszív, 18-23 cm-es méretű hímvessző teszi lehetővé egy férfinak, hogy egy nőt teljesen kielégítsen..."
Ekkora baromságot!!!
Nő vagyok, találkoztam már nagyon sok mérettel és ez baromság!!!
Amúgy is a fent említett méret már nagyon extra, a férjemé 19 centi, de az övé is nagyon nagynak számít szerintem.
Bővel elég akár 14-15 centi is.
Kisebbel nem találkoztam, így erről véleményt írni nem tudok.
Na de nem ez volt a kérdés, én (ha férfi lennék) nem dőlnék be ilyen weboldalnak, látszik rajta, hogy porig akarja alázni a kisebb mérettel rendelkező férfiak önbizalmát, csak, hogy rendeljék meg a termékük.
Ha szerinted lenne ma a világon bármilyen szer vagy eszköz, aminek a segítségével meg lehet növelni több centivel is a pénisz méretét, akkor lenne kis péniszű férfi?
Ez is átverés, mint a többi.
Nem!
amúgy is sok hülyeséget írnak az oldalon.
Pl. ott a spermaszaporító szer a nagyobb orgazmusért....csak egy óvodás nem tudja, hogy a sperma mennyiségének semmi köze az orgazmus nagyságához.
Ez az oldal úgy ahogy van, átverés!
Egyszerűen nem értem,a mai tanult fiúkat, hogy lehet egy ilyennel megvezetni őket .Miért nem értik meg,hogy ebből mások
meg gazdagodnak .Jó fogás ,mert rengetegen mozdulnak erre .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!