SOS Annyira fáj a torkom, hogy a saját nyálam is kínkeservesen tudom lenyelni,4 órája nem tudok aludni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Iszik, öblögetek, szopogató tablettát használok egész nap és emmi.
Most mézet ettem, de mint halotnak csók.
Bármit, hogy legalább egy kicsit aludhassak vagy abbamaradjon? Vizes borogatás is van a nyakamon.
Most legvégső esetnek itt egy pár szem megmaradt antibiotikum.
2018. jún. 3. 00:45
31/38 anonim válasza:
Nem is érdekel...
Előbb-utóbb csak elmúlik... Nem hogy jobban lennék, sőt és nagyon elegem van.
32/38 anonim válasza:
Meg is érdemled ha nem teszel ellene semmit
33/38 anonim válasza:
Ma sem jobb. Nem tudok aludni, mert a nyálamt se tudom lenyelni annyira fáj, be van dugulva az orrom, pluszban ég körben a szám, mert kijött egy csomó herpesz. Alig aludtam a héten, szinte semmit.
Szerettem vopna menni hétvégén dolgozni, de így valószínű, nem tudok.
34/38 Sssaszem válasza:
Az lesz a legjobb, amit írtál. privátba.
35/38 anonim válasza:
Már bocs, de ha 18 évesen nem bírsz elmenni dokihoz akkor megérdemled. Apád meg jó elég h betűs.
36/38 Sssaszem válasza:
Ha már nagykorú vagy el is költözhetsz a szüleidtől, ők nem kötelesek számon kérni azt, hogy hova mész.
37/38 sassszem válasza:
Még mindig nem gyógyultál meg?
38/38 Sssaszem válasza:
Szia! Tudom, hogy régi kérdés, de kíváncsi vagyok rá, hogy ennyi idő alatt meggyógyultál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!