Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » SOS Annyira fáj a torkom,...

SOS Annyira fáj a torkom, hogy a saját nyálam is kínkeservesen tudom lenyelni,4 órája nem tudok aludni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Iszik, öblögetek, szopogató tablettát használok egész nap és emmi.

Most mézet ettem, de mint halotnak csók.

Bármit, hogy legalább egy kicsit aludhassak vagy abbamaradjon? Vizes borogatás is van a nyakamon.

Most legvégső esetnek itt egy pár szem megmaradt antibiotikum.

2018. jún. 3. 00:45
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Semmit nem tudtam aludni, most sem, rettenetesen rosszul vagyok :(
2018. jún. 4. 00:36
 22/38 Sssaszem ***** válasza:
Miért nem mész el az orvoshoz?
2018. jún. 4. 07:06
 23/38 A kérdező kommentje:
Mert apám nem engedi és őrjöng, azért.
2018. jún. 4. 12:16
 24/38 Sssaszem ***** válasza:
Anyukád nincs véletlenül? Egyedül is elmehetsz szépen elmész az orvoshoz.
2018. jún. 4. 12:49
 25/38 A kérdező kommentje:

Hogy utána kicsináljon, ahogyan meg is mondta???

Felrakott a 6-os buszra reggel.

2018. jún. 4. 12:52
 26/38 anonim ***** válasza:

Hacsak nem bezáratott a buszra és megbízott valakit hogy ne engedjen le akkor nem értelek

Ha továbbra is ilyen tutyimutyi vagy hogy nem vagy képes elmenni egyedül orvoshoz akkor meg is érdemled hogy a szüleid irányítsanak, elég életképtelen lehetsz.

Viszont arra számíts hogy majd azt is ők fogják megmondani hogy hol fogsz dolgozni

Elmész az orvoshoz, kapsz gyógyszert, megkérdezed lesz-e bajod ha suliba bemész, ha azt mondja nem lesz akkor menj csak be, ha fertőző betegséged van akkor meg úgyis kapsz róla papírt és igazolást, odarakod a szüleid elé és megmondod hogy "ennyit arról hogy nem vagyok beteg"

Innentől pedig ha elkezdenek ordibálni az nem a te szegénységi bizonyítványod, örülj neki ha bezárnak a szobádba legalább tudsz pihenni

Ne hagyd már hogy a fejedre nőljenek, a saját érdekedben

2018. jún. 4. 18:09
 27/38 Sssaszem ***** válasza:
Szépen lemész az orvoshoz, és kérsz valamilyen antibiotikumot, mert ez nem játék.
2018. jún. 4. 21:04
 28/38 Sssaszem ***** válasza:
Még mindig rosszul vagy?
2018. jún. 5. 15:55
 29/38 anonim válasza:
Egyre rosszabb, semmivel sem vagyok jobban, ráadásul kijött a számpn a herpesz is.
2018. jún. 5. 17:11
 30/38 Sssaszem ***** válasza:
Júj ez aztán nagyon súlyos állapot tényleg nem játék komolyan mondom, nem viccből. El kellene menned a patikába vagy az orvoshoz. Nem tudom, hogy mi lenne neked a megfelelő megoldás.
2018. jún. 5. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!