Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » SOS Annyira fáj a torkom,...

SOS Annyira fáj a torkom, hogy a saját nyálam is kínkeservesen tudom lenyelni,4 órája nem tudok aludni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Iszik, öblögetek, szopogató tablettát használok egész nap és emmi.

Most mézet ettem, de mint halotnak csók.

Bármit, hogy legalább egy kicsit aludhassak vagy abbamaradjon? Vizes borogatás is van a nyakamon.

Most legvégső esetnek itt egy pár szem megmaradt antibiotikum.

2018. jún. 3. 00:45
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Most azt mondták, hogy a fájdalomcsillapító nem használ torokfájásra, neg amúgy is "fel kellett volna öltözni, ben ilyen pőrén járni".
2018. jún. 3. 06:10
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Szegény :(. Semmiképpen ne menj suliba! Orvoshoz egyedül is el tudsz menni, ha mégsem tudsz otthon maradni akkor meg megmondod a suliban hogy nagyon rosszul vagy, és hazaengednek. Otthon meg, hogy hazaküldtek az iskolából.

Tudom milyen ez, nekem is volt már, csak orvos által felírt gyógyszer segített. Jobbulást!

2018. jún. 3. 06:44
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg a szüleidnek, hogy ne a sulin múljon már, ha kell, bejársz órákra, de akkor is kell valami gyógyszer, mert egy komoly torokgyulladás gyógyszerkúra és pihenés nélkül simán elhúzódhat másfél-két hétig, legjobb lenne ha hagynának pihenni és mellé szednéd a gyógyszert, pár nap alatt túl lennél rajta.. nem akarok ítélkezni a szüleid felett, őket sem ismerem, téged sem, de sajnálom, hogy ilyen a hozzáállásuk :/
2018. jún. 3. 07:00
 14/38 Sssaszem ***** válasza:
Azóta hogy érzed magad?
2018. jún. 3. 08:54
 15/38 A kérdező kommentje:
Egyre rosszabb...
2018. jún. 3. 14:08
 16/38 Sssaszem ***** válasza:
Akkor most mi lesz?? Hány éves vagy?
2018. jún. 3. 14:13
 17/38 A kérdező kommentje:

Holnap iskola, mi lenne????

Basszus itt köhög, bele az ételbe, deblás, de "én nem vagyok beteg".

1000 %, hogy tőle kaptam el.

Annyira elegem van, hogy elmpndhatalna. Utoljára általánosban alsóban voltam ennyit beteg, aztán mióta visszamnet anyám az iskolába dolgozni, azóta ez van.

De nem is az, hanem, ha kihallják, hogybestleg nem-e maradhatnál itthon, ha beteg vagyok. Egyetlen egy embernek nem kívánom ezt, it olyankor kapok, anyámnak az a mániája, hogy ott akarom hagyni az iskolát, apámnak meg, hogy lógok, semmi bajom nincs.

18 éves vagyok.

2018. jún. 3. 15:43
 18/38 Sssaszem ***** válasza:
Na végre! Ha felnőtt vagy akkor elmehetsz az orvoshoz. És a szüleid nem szólhatnak bele elvileg nagykorú vagy.
2018. jún. 3. 15:52
 19/38 Sssaszem ***** válasza:
Jövőre fogsz érettségizni?
2018. jún. 3. 15:53
 20/38 A kérdező kommentje:

Igen, de nem mindegy? 5 évesre járok.

Viszont most megint egyre rosszabb... Estére lesz szörnyű...

Holnap suli, az buztis. Szerintetek az antibiotikumot szedjem továbbra is, szerintem kezdett használni.

2018. jún. 3. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!