Lehetek szivbeteg, ha az EKG es terheleses EKG, sziv-ultrahang, a 24 oras- es 1 hetes vetnyomasmeres mind negativ lett?
Azért a terheléses EKG kimutatta volna azt...
mennyire volt "terheléses"? Mit kellett csinálnod? szobabringáznod? tekertél mint a barom ami csak a csövön kifért???? Akkor nem volt légszomjad, gyors szívverésed?
Emésztésed rendben van? Nem puffadsz?
1. Igen, tekertem a bringat rendesen, de akkor meg nem voltak olyan eroteljes tineteim es az EKG nem mutatott semmit (ez 3 honapja volt)
Emesztesem sajnos nem a legjobb. Rendszertelenul etkezem es puffadok is, de semmi olyan, ami elerne a zavaro hatart.
2.Panikbetegseg nincs kizarva, de ugy tudom, hogy az nem fizikai terhelesre jon elo, hanem inkabb erzelmi, illetve stresszes idoszakkor.
Szia! Ezek alapján én psichésnek mondanám a szívproblémádat ((ha túl sokat rágódik rajta az ember, előbb-utóbb tényleg szervi baja lesz)), DE nézesd meg a gyomrod is, a reflux (a savas gyomortartalom a nyelőcsőbe kerül vissza, ez csinálhat ott gyulladást, fájdalmat) okozhat furcsa mellkasi tüneteket, ami hasonlít a szívtünetekre.((Gastroenterológia))
Ajánlanék még (Dr. Chen féle) Valeriana Max + Citromfű (+Magnézium és B6) tablettát, egyrészt segíthet az alvási zavaraidon, és a szívedre is jótékony hatással lehet.
Megan964
Refluxot mondta minden masodik orvos nekem, mert az tipikusan egy olyan betegseg, amit mindenre ramondanak, amit nem tudnak. Semmilyen reflux szeru tunetem nincs es az emesztesemmel is minden rendben van.
"Emesztesem sajnos nem a legjobb. Rendszertelenul etkezem es puffadok"
Az előbb írtad hogy nem jó az emésztésed. Akkor most mi is a bajod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!