Menjek el urologushoz a hasi ultrahang előtt?
Figyelt kérdés
Kb 3 hete alhasi panaszaim voltak ezért a háziorvosom adott beutalót hasi ultrahangra de junius 12-re adtak időpontot. Biztonság kedvéért mivel eléggé sok volt az idő csináltam egy teljes vérképet és vizelet vizsgálatot amire a háziorvos nem mondott sokat igazából azt mondta, minden rendben van nincs nagy eltérés ne aggódjak feleslegesen. Azután kicsit hipochondriás vagyok és be kezdtem mesélni magamnak hogy biztos vannak gondjaim a heréimmel mivel egyik herémnél a mellékherénél éreztem valami csomót de utánanéztem és valószinüleg a mellékherét tapintattam meg de ugye a hipochondria miatt kinagyítottam a betegséget. Holnap lenne rendelés urologián de ha elküldene hasi ultrahangra, mivel ugyis többet mutat ki akkor nem ésszerűbb ha ultrahang után megyek oda? Mert ha valami nagy baj van vagy ha nincs is az kimutatja.2018. máj. 23. 21:06
2/3 anonim válasza:
Elmehetsz urológushoz, amúgy ő is csinál majd hasi ultrahangot.
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor kedden elmegyek :) azt hittem hogy ő csak továbbküldd
2018. máj. 25. 02:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!