Hasmenés után több napon át tartó székrekedés?
Figyelt kérdés
8-9 napja elkaptam egy vírusos hasmenést, ilyenem még sosem volt, szinte teljesen víz jött belőlem és eléggé legyengített. Voltam orvosnál, szokásos keksz pirítós, diéta, plusz Smecta gyógyszer volt a javaslat amit szedtem is másfél napig. Viszonylag gyorsan lefolyt 2-3 napig tartott utána rendbejött és a hasi fájdalmak is elmúltak. Most viszont azóta nagyon nehézkesen megy a székelés és volt az elmúlt 1 hétben pár alkalom mikor véres is volt. Rendbe fog ez jönni? Ez még a betegség lefolyása vagy mitől lehet? Esetleg kérnék pár tippet mi lenne a legcélszerűbb teendő? Sok vizet iszok, mozogni os szoktam. Köszönöm a válaszokat!2018. ápr. 16. 10:41
1/5 anonim válasza:
Elmész a boltba és veszel olívaolajat.
Naponta egy evőkanállal megiszol étkezés közben, avagy valamilyen salátára öntve eszed. De mindig hidegen.
(Amúgy ez a hosszú élet egyik titka.)
Ha kis szerencséd van, akkor segít az aranyereden is.
2/5 A kérdező kommentje:
Mert lenne aranyerem? Még nem vizsgáltattam ki de ez valószínű? Köszi amúgy a tippet.
2018. ápr. 16. 11:38
3/5 anonim válasza:
Rostos gyümölcslé, aszalt gyümölcsök nyakra-főre
4/5 anonim válasza:
1-es vagyok.
Te írtad a vérzést, ami a jobbik esetben aranyérre utal.
Természetesen lehet akár végbélrepedés, tályog stb...stb... csak nem akartalak megijeszteni.
Amíg nem múlik el a vérzés, addig felejtős amit a kettes írt.
Az majd a gyógyulás után esedékes.
A te állapotodban a gyors segítség, az olívaolaj.
(Ha sokat vársz vele, akkor a patikában már csak ricinusolajat adnak majd.)
5/5 anonim válasza:
Ez így szokott lenni, majd beáll a dolog rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!