Crohnos betegek Pentasa-t képesek vagytok szedni?
Figyelt kérdés
4 napja kezdtem, a harmadikon már émelyegtem, hányingerem volt. (Megjegyzem, bevétel közben folyamatosan emelkedett a gyomrom, ahogy a granulátum a nyelvemhez ért, de az csak öklendezés volt, elmúlt.) Mára a hányinger elviselhetetlen lett. akkor múlik picit, ha eszem, de alig bírok nekilátni az émelygés miatt.
Antibiotikumot is írtak fel, azt is szedem probiotikummal. De mindkettőt ismerem már, soha nem volt bajom. Pentasa lehet a baj? Csak egy hónap múlva van időpontom gasztrora, addig nem tudok beszélni orvossal.
2018. febr. 23. 14:23
1/1 Kovács Bélu válasza:
Nekem nem gond. Lehet hogy psziches reakciod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!