Melyik a leghatásosabb gyulladásgátló torokfertőtlenítő?
Figyelt kérdés
3 napja most már elviselhetetlenül fáj a torkom alig bírok nyelni!se láz se más orrfolyás nincsen !
A Doritgricinre gondoltam az jó ?
Kinek mi vált be!
Köszönöm
2018. febr. 16. 07:10
1/11 anonim válasza:
Deci vízbe 5 csepp teafaolaj, azzal gyakran öblögetni. 2 nap múlva fitt vagy.
2/11 anonim válasza:
Én forró gyömbéres, mézes teát szoktam ilyenkor inni.
3/11 anonim válasza:
Kettes vagyok, és még hozzátenném, hogy sós vizes gargalizálás is jó.
4/11 anonim válasza:
Nekem a sós vizes gargalizálás vált be leginkább, ez hamarabb hatott, mint a szopogató tabletták, de a Phlogosolos toroköblögető is jó.
5/11 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt két hete. Sós vízzel gargalizáltam, és Septofortot is vettem. Két nap múlva már nem fájt a torkom.
6/11 anonim válasza:
Mézes teát iszok ilyenkor. A Dorithricin nekem nem vált be, de az Angised szopogató, gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő cukorka igen.
7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a sok választ!
Mindenkinek ment a zöld kezecske
2018. febr. 16. 09:22
8/11 anonim válasza:
Szia! Én nálam a mentolos Tantum Verde szopogatótabletta a leghatásosabb!
9/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó végülis Tantum verde 3mg-os sprayt vettem
2018. febr. 16. 14:37
10/11 anonim válasza:
Nem tudom,hány éves vagy,de nálam csak a mentá pálinka vált be. 3-4 mentaágat beletettünk a férjemmel házi pálinkába pár hétre. Szép zöld lett,nagyon finom,és baromi erős mentaízű. Pici kell belőle,úgy kell lenyelni, hogy sokáig maradjon a mandula körül.
Ki akarták venni a mandulám,ez kitisztította az összes mandulakövet belőle!
Érdemes napsütésben szedni,akkor a legtöbb benne az olaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!