Gyulladasgatlo, fertotlenito tablettat vagy kupot ajanlanatok huvelygyulladasra veny nelkul?
Regebben is hasonlo helyzet volt, mikor feher nyalka zselsszeru valadek volt tobb mennyisegben. Nogyogyaszom vizsgalat alapjan csupan kisebb fertozo gyulladast allapitott meg
javasolt nekem es a paromnak is fertotlenitest tablettak altal nekem plusz kupot
Azt kiszedtem de a parom nem
Es most ujra a regi felallas van.
Csupan nincs kedvem hazautazni a nogyogyaszonhoz ujra mikor tudom, mi a bajom.
Hasonlo problemakra hasznalt es bevallt gyogyszert kupot ajanlanatok veny nelkul?
Koszonom.
"Azt kiszedtem de a parom nem "
ezt nem értem, de betadine hüvelykúp, illetve nagyon jó a jódos colpo cleaner hüvelyöblítő persze ezeket csak ha nem vagy jódérzékeny
utána pedig érmes visszapótolni a hüvelyflórát pl gynophylus vagy multigyn
de úgy tűnik a párodat is kezelni kell
Bocs
En kikezeltem magam
akkor a parommal nem voltunk egy ideig egyutt. Most kezdodott ujra
ez
de nem komoly a nogyogyasz szerint
kisebb gyulladas .
Akkor sztem nála a bibi. bocs de azt nem tudom a fiúknak mit lehet oda kenni, de az is lehet valaki értelmesebb nőgyógyászt kell keresni "kisebb gyulladás" ez azért elég sok mindent lefed. és a kisebből lesz a nagyobb.
megmondom őszintén nem tom mit lehet a canesten kívül rákenni, mert az ugye csak gombára jó
de megpróbálhatod azt a fertőtlenítő tabit. az mi amúgy? hyperol? vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!