A máj másodlagos rosszindulatú daganatanak milyen a vége?
Nem kell még temetni, én 33 vagyok, másfél éve küzdök a vastagbélrákkal, első 6 kemó nem hatott, 3 hónap alatt kiújult, áttetet adott a kismedencére, méhemre, petefészekre,,húgyhólyagra, hashártyára. Júniusban lesz egy éve, hogy masodjara is műtöttek. Most tablettás kemót kapok.
Lehet nálatok is újfajta kemóea lesz szükség. De eztel a hozzá állással nem segítesz. Szép is lenne ha az én férjem is így gondolkodna, mikor ő a támadzom, a segítségem. Hisszük a telhes gyógyulást, örökbe akarunk fogadni ha túl leszünk ezen.
Annyit azért írjál már, hogy mi az alapbetegsége.
Tudni kéne, hogy milyen daganata van, ugyanis a a másodlagos daganat áttétet jelent, ami valamelyik másik szervből származik. Az eredeti daganattól függ, hogy milyen gyors lefolyású az egész. Maximum az orvosa tud valószínűt mondani, de tapasztalataim alapján még ők is csak tippelnek a statisztika alapján.
Sem illegálisan, sem legálisan nincs májátültetés ilyen esetben. Nincs értelme, sajnos. Májáttétekkel, egy-két speciális daganatot levéve, a teljes gyógyulás mindössze illúzió, de a betegség esetleg lassítható és karbantartható.
Kérjetek segítséget a háziorvostól és az onkológustól a további lépésekhez.
#3: a hozzátartozónak pont ugyanannyira tragikus ez az egész, és pont az álszentkedő "meggyógyulsz" hozzáállás miatt a betegek és a családtagok is tele vannak félelemmel, nem készülnek az állapotrosszabbodásra, fájdalomcsillapításra, stb. A tumoros betegek hozzátartozóinak többsége nagyon is kíváncsi lesz a "mi lesz ha"-ra... ez tök normális.
Vastagbélrák volt a kiinduló daganat és túl nagy az áttét a műtéthez.
A beszólogatóknak jelezném azért itt és ezt kérdezem mert párom előtt apró kis jelét se adom annak hogy 2 éve attól rettegek mi lesz ha.... És két éve rettegek mert nem tudom mik azok az apróbb vagy nagyobb jelek amikor orvoshoz kéne fordulnom még ha ő nem is akarna. Igazából beveheti mindenki aki nem a kérdésre válaszolt csak ebből a kérdésből ítéletet mondott rám. Nem azért mert a lelkembe taposott, csak nem rólam szól a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!