Ha bulimiás vagyok, de nem alultáplált, szóval nem vagyok, , sovány" ez is szabályozza a fejlődésem? 14/L,1 éve és 5 hónapja vagyok bulimiás
Figyelt kérdés
2018. febr. 9. 19:51
1/2 anonim válasza:
Serdülőkorban kimondottan fontos, hogy minden tápanyagtípusból a szükséges mennyiséget fogyaszd, ezt minden táplálkozási / emésztési probléma befolyásolja. Szóval igen.
Nem sovány, sőt túlsúlyos emberek is lehetnek alultápláltak már abból a szempontból, hogy valamelyik tápanyagféléből alig vagy semennyit nem fogyasztanak, úgyhogy az ilyen problémákat jobb komolyan venni.
2/2 anonim válasza:
Egészségedre, ebböl már most nem fogsz tudni egyedül kijönni és nézd meg tiz év mulva a szétrohadt fogaidat.
Menstruálni nem fogsz nagyon, és fejlödni sem.
Hányás helyett inkább sportolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!