Lehetséges, hogy még mindig alultáplált vagyok, és azért jött meg mert rendesen eszem?
A lényeg az, hogy lefogytam 167 cm-hez 46 kg-ra, emiatt kimaradt a menzeszem 5 hónapig
Aztán híztam 5-6 kg-ot, akkor megint megjött egyszer, viszont ahogy megint lefogytam 50-re, megint nem volt
Azóta fogytam még 1,5 kg-ot
Múlt szerdán elkezdtem normálisan enni (egy nap kb 2000-2500, esetleg 3000 kcal), úgy voltam vele, hogy mivel nagyon lassan hízom (régen egy év alatt jött fel ennyi evéssel 2-3 kg), majd ha feljön egy kicsi megint jobban odafigyelek
Viszont ma megint megjött a menzeszem
Ezek szerint alig egy hét alatt híztam volna kb 2 kg-ot? Vagy lehet, hogy csak az evés miatt, de nem híztam ennyit?
Megmérni nem mertem magam még...
Ja és lehet hogy attól van, hogy a nőgyógyász írt fel hormontablettákat, amitől meg kéne jönnie, viszont én a 20-ból csak 3-at vettem be?
Nem akartam, hogy megjöjjön, azért annyit vettem csak be
Azt is csak azért, mert anya ott volt és muszáj volt
Miért nem akarod hogy megjojjon? Jol tönkre fogod majd tenni magad aztan akkor majd elgondolkodsz hogy mégse kellett volna.
Főleg hogy 20 gyogyszerbol 3 at veszel be ami hormon.
Ez nem játék ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!