Deceber 10-én megjött. Ma December 27-én ma reggelre nagyon megjött. Pedig csak Január 6-án kellett volna megjöjjön.21 éves vagyok, már rendesen beállt nekem. Nem volt még ilyen. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 11:03
1/4 A kérdező kommentje:
Még azt hozzá tenném, hogy December 9-én voltam utoljára fiúval és akkor az elején gumi nélkül csináltuk, de utána felhúzta és nem tudott elmenni így abba hagytuk. Ez befolyásolhatja ?
2016. dec. 27. 11:14
2/4 anonim válasza:
Nem vagyok egy nagy tudós, de ha szedsz fogamzásgátlót az befolyásolja a menstruáció menetét.
3/4 anonim válasza:
A ciklust sok minden befolyásolja. Sokszor elég egy nagyobb stressz, vagy bánat is.
4/4 Szeder Katalin válasza:
Ha közben sem ért véget, feltétlenül menj nőgyógyászhoz. Ha véget ért, akkor várd meg, mikor jön a következő, és ha az is ilyen szabálytalanul, akkor igazán menj orvoshoz. Engem még az előző évszázadban, változó koromban egy nőgyógyász nőorvos hozott rendbe Orgametrillel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!