Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tápszer felírható, ha valaki...

AnyaBolyza27 kérdése:

Tápszer felírható, ha valaki alultáplált?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, 154cm és 39kg jelenleg. Egyébként 41kg körül szoktam lenni, de most vizsgaidőszak van és sok a stressz.

Sosem voltam kövér, középiskolába 35kg-val mentem, szülni 59-cel. 5 éves a lányom jelenleg, amikor hazajöttünk a kórházból, már alig volt rajtam pár kiló és az is gyorsan lement.

2016. máj. 3. 18:00
 1/4 A kérdező kommentje:

Én vagyok a kérdező.

Annak idején (kb 20 éve) anyukámnak írtak fel hasnyálmirigy műtét után tápszert, cukros lett.

Az a tápszer konzervben volt...mint manapság a babkonzerv.

Volt csokis, vaníliás, epres meg nemtudom milyen, fehér címkéje volt.

Ekkor én 4 éves voltam, én ittam őket jobbára, amitől elég jó étvágyam lett.

Ha valaki tudná esetleg, hogy annak mi volt a neve, vagy létezik-e még az tök jó volna, bár szerintem erre ennyi paraméter alapján kevés az esély, tudom.

Nos, manapság van ez a Nutridrink ital, azért gondoltam erre, mert akármit eszek, akárhogy, akármennyit nem tudok hízni, pedig jó volna.

A testtömeg (BMI) indexem jelenleg 16,4 amire több internetes oldalon is sovány/kórosan sovány kategóriát dobott ki.

Egyébként arányos vagyok, nincs pipaszár lábaim, nem zörögnek a bordáim...tehát ránézésre nem mondják, hogy mennyire sovány vagyok, jó nyilván nem vagyok vastag, de csontváz sem.

Az érdekelne, hogy ilyen indokkal írnak fel vajon ilyen italt, vagy ez nem elég?

2016. máj. 3. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak azért mert sovány vagy nem fognak tápszert felírni, csak ha bebizonyosodik, hogy betegség áll a dolog mögött.
2016. máj. 3. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:
A nutridrinket nem kell felíratni, simán megveheted.
2016. máj. 3. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Nutridink. Bemész a patikába, és kiváltod - bár drága és én speciel kihánytam, olyan édes volt. Végül mostohaöcsém itta meg az egész kartonnal, mert neki ízlett :)
2016. máj. 6. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!