Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Minél jobban fogyok le az...

Minél jobban fogyok le az mitől lehet?

Figyelt kérdés

Mindigis az a közepes alkatú voltam de most egy ideje annyira elkezdtem lefogyni pedig sokat is eszek de hiába...multheten még 2kiloval több voltam , mar lassan nem merek tükörbe se nézni ezért.

Multheten vettek tőlem vért de még nemjöttek meg az eredmények..

Annyira félek hogy valami nincs rendben velem..:/

59-60-61kiló voltam kb de mar 52 vagyok....

2018. febr. 5. 19:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A stressztők sokaknak összeugrik a gyomra ezért nem tud enni. Akkor tényleg fogy. Sokan túlevéssel kompenzálnak azok sokat híznak tőle. De volt egy nagyon érdekes kísérlet. Egy pávián csapatot vizsgáltak éveken át. És az egyedek amelyek a ŕanglétra alján voltak a csapatban és sokat bántották őket a többiek sokkal magyobb volt a.testzsír összetételük mint a csapat olyan egyedeinek akiknek kevesebb stressz jutott.
2018. febr. 9. 21:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :) és igen csak sima vérvétel volt ami jó lett gondolom mert nem hívtak,és 1éve anyum meghalt azóta mamámat gondozom de ez mellet en akkor is sokat eszek :) es akkor majd elmegyek a háziorvohoz meg hátha elküld valahova,sajnos gyógyszert nemszeretnek akármiet szedni mert nemrég kaptan szívemre gyógyszert mert nagyon sokat fáj a szivem meg a mellkasom de minden rendben volt a kardiológian de azert kaptam tablettát :)
2018. febr. 11. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!