Mostanában sok a stresz az életemben és remélem emiatt van. Nem tudok enni rendesen és napról napra egyre jobban fogyok és fáradt is vagyok plusz gyomor idegemvan plusz hasam is szarakszik?
Figyelt kérdés
És nem esik jól az étel amit még eszek. És a barátnőmet zavarja hogy fogyok mostanában?2018. jan. 18. 19:53
1/2 anonim válasza:
Most kitől kérdezed tőlünk vagy a barátnődtől?
2/2 anonim válasza:
Sok folyadék meg szedj vitamint...próbálj meg előbb csak rágcsálni chipset ropit kukko stb tudom milyen nehéz visszaszoktatni a szervezetet az evésre...engem 3 hete műtőttek azóta nem tudok enni...nekem a baracklé is segített ad egy kis energiát...most szedd össze magad még mielőtt betesznek egy pszichiátriára!!!! Akkor már cseszheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!