Mi baja van a gyomromnak?
Figyelt kérdés
Kb fél éve, ha éhes vagyok, alig tudok valamit enni... Evés után meg hányingerem van egész nap. Ha nem eszem, akkor meg émelygek. Sokszor hányok, szinte bármelyik pillanatban tudnék hányni. Volt egy 2 hónapos időszakom, mikor sok bort megittam, napi egy üveggel is. Lehet hozzá köze? Mit csináljak? Gyomortükrözést semmiképp nem akarok!2018. jan. 25. 13:17
1/6 anonim válasza:
A hányáson kívül ugyanez van nálam is. De én ezer éve nem ittam alkoholt, szóval tuti nem az a baj. Nem szedsz valamilyen gyógyszert? Nekem az bevállt, hogy elkezdtem multivitamint szedni.
2/6 anonim válasza:
Ja és az, hogy többször keveset eszem.
3/6 anonim válasza:
Érdemes elmenni egy teljes gasztroenterológiai vizsgálatra, sok minden kiderülhet.
4/6 A kérdező kommentje:
Csak abilifyt szedek, de azt is csak ritkán veszem be. Más gyógyszer nem jut a szervezetembe.
2018. jan. 25. 13:52
5/6 anonim válasza:
Egy vérkép és egy hasi ultrahang legalább nem ártana, ha már tükrözést nem akarsz.
Menj el a háziorvoshoz.
6/6 A kérdező kommentje:
Okés.
2018. jan. 25. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!