Lesz valami baja a gyomromnak attól, ha hidegen eszem a pörköltet?
Figyelt kérdés
Mert lusta vagyok megmelegíteni....nokedlivel eszem,de hidegen általában.Persze jobb frissen,meg melegen,de mikróba egyáltalán nem melegítek.Tüzhelyen meg biztosan odaégetem az ételt....2017. nov. 7. 08:08
2/6 anonim válasza:
Életkortól és gyomorsav-termelő képességtől függ.
3/6 anonim válasza:
Ugye a zsiroskenyeret sem melegited meg?
4/6 anonim válasza:
Egyébként nem nagy ördöngösség tűzhelyen melegíteni. A legkisebb lábasba kiszeded az adagod és egy fél ujjnyi (vagy kevesebb) vizet öntesz rá. Ez fontos. Víz nélkül nagyon könnyen odakap.
Lassú tűzön felteszed főni, rá a fedőt. Vársz 2 percet, megkavarod, megnézed hogy áll. Általában kell még neki fedő alatt plusz 1-2 perc. Ha már nem kocsonyás, akkor kavargasd, s ha felforrt, csapd le a tűzhelyet.
Olyan, mint a frissen főtt pöri! :)
5/6 anonim válasza:
Én sokszor eszem hidegen a maradék pörköltet, persze nem nokedlivel, hanem kenyérrel és savanyúval.
6/6 anonim válasza:
Saztán mi baj van már megint azzal a mikróval ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!