Porckorongsérv! Olvastam a lézeres porckorong
dekompressziós műtétről! A neten egy olyan
magánklinikát találtam, ahol csinálnak ilyet! Van-e
valakinek tapasztalata, vagy több infója ezzel
kapcsolatban?
Figyelt kérdés
#Porckorongsérv!
2018. jan. 17. 19:35
1/10 anonim válasza:
sajnos nincs csodalézer
felfújható ülőpárnán aludni ezerszer többet ér
na meg edzeni
2018. jan. 19. 17:10
2/10 A kérdező kommentje:
Ezeket a "párnás",gyógytornás,és mindenféle egyéb praktikákat már jól ismerem!Ezeket azok tudják hatékonyan alkalmazni,akik nem fizikai munkát végeznek napi 10 órában,és rengeteg szabadidejük van,sajnos én nem ezt a tábort erősítem!20 éve küzdök derékfájással,1 műtéten már túl vagyok,jelenleg 5 porckorongsérv "boldog" tulajdonosa vagyok!
2018. jan. 20. 11:33
3/10 anonim válasza:
Ha ismernéd ezeket, akkor heti 2 óra edzéssel 1 év alatt olyan szintet érnél el, mint 18 éves korodba volt, vagy eleve menne a napi 10 óra fizikai munka, és nem értem, aki dolgozik az nem is alszik?
Kicsit nagy az ego csak azért mert fizikai munka ...
2018. jan. 20. 12:49
4/10 A kérdező kommentje:
Megy a fizikai munka,mert mennie kell,viszont ezzel kapcsolatban nem értem hogy jön ide az ego,és az alvás!Szívesen venném,ha privátban elküldenél,egy olyan eddzéstervet,amivel 46 évesen visszaállíthatom a 18 éves állapotom!Kötve hiszem hogy ilyen létezik,már csak a porckorongok vízvesztesége miatt is,ami kb. 20 éves kortól beindul!Várom a tanácsod,konkrétumokkal
2018. jan. 21. 17:47
5/10 anonim válasza:
csak neked csak most:
szabályos felhúzás
2018. jan. 21. 18:34
6/10 anonim válasza:
Neked túl nagy az egód, neked, aki lefikázza a fizikai munkát. A 18. éves kori állapotot pedig a jó isten se állítja vissza, hisz a kopást és a meszesedést nem lehet gyógyítani.
Kedves Kérdező! Ha van lehetőséged keress egy magángyógytornászt, aki betanít 20 perc tornát! Konzervatívan ez a legjobb gyógymód! Jól hangzik ez a lézeres akármi, de gyerekcipőben járhat, fene tudja...a porckorongsérveseknek még mindig a torna a leghatékonyabb. Nekem is dekompressziós tornát kell végeznem.
2018. jan. 22. 12:18
7/10 anonim válasza:
Nincs jól megcsinálva ez a portál, másodszor írom le nem neked kérdezőnek nagy az egód!!!!
McKenzie nem mindenkinek jó. Keress rá az ADT gyógytornászokra Bene Máté oldalán.
2018. jan. 23. 07:18
8/10 anonim válasza:
Én elmentem lézeresre, kamu. A reumatológus még 3 embert ismert, aki csináltatott ilyet, azt mondta egyiknek sem sikerült. Ahhoz meg túl drága.
2018. szept. 22. 00:03
9/10 anonim válasza:
En mar voltam lezeres porckorong muteten 2018 majusban, jobb volt elejeben ,de most masfelevere ra megint nem az igazi, Maga a mutet nem olyan draga 200ezer ft korul, plus meg kb. annyi mire elovizsgalatokat utazasok stb. ha nem pesti vagy. Tegnap voltam MRI ujbol es ahogy kinez a helyzet most epp nem a legjobb :( Nem tudom mi lesz most a kovetkezo lepesem , csak MRI vizsaglaton voltam 7-8 X voltam a 2 ev alatt amiota diagnosztizaltuk h mi van velem :(
2019. nov. 17. 18:52
10/10 anonim válasza:
Egyen sok természetes kollagént (csontleveslé) és természetes c vitamint (homoktövis lé). Ezek építik szervezetünk nagy részét. Lehet kapni szintetikus kollagént és c vitamint, viszont a természetes eredetűek épülnek be hatékonyan. Fontos még a tiszta víz fogyasztása, legyen szűrt víz vagy iható lepárolt víz (léböjthöz kapható). Ezt a folyamatot érdemes fenntartani, beépíteni a mindennapokba, mert ahogy idősödünk annál nagyobb mennyiségben szükségesek ezek az anyagok. Mi a csontlevest iható deszillált vizzel készítjük kuktában szányasok és velős csontból. Leszürve lefagyasztjuk kisebb adagokba és vesszük elő ahogy főzünk. Főzelékek, krémlevesek, szószok, mártások alapjaként remek íz és tápanyagforrás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!