Porckorong kitüremkedésnél 4-5 csigolyánál lévő tünetek milyen gyorsan gyógyulnak?
Ha pozitív gondokodású vagy, akkor első lépés, hogy ne dőlj be a gyógytornás kamu szövegnek. Még senki nem gyógyult meg tőle.
2. lépés, fokozatos hátedzés, legkönnyebb gyakorlattól homorítástól a felhúzás, döntött törzsű evezésig.
Ha már feltudsz emelni szabályosan 40 kg ot, onnantól kezdve kb 1 év a gyógyulás
Sokat segít az ülőpárna a derék, lapocka alá is alváskor
a 2. legnagyobb kamu a csontkovács.
Nincs olyan, hogy helyre rakja, mert a test nem lego, főleg a csont.
Ha valaki több hónapot szenvedett és nem nézett utána mi a gerincsérv, arról nem sok pozitív véleményem van.
Sérvkor az izület deformálódik sok évtized görnyedés hatására. Ezt semmilyen csontkovács nem teszi helyre. A világon egy orvos nincs aki elismeri a csontkovácsolást.
Persze sok hasonló komment lesz még
Nekem tavaly volt porckorongsérvem,egy hónapig fetrengtem gyógyszereztem,aludni is alig birtam...utána szép lassan elkezdtem terhelni, gyógytornázni,masszázsra járni egyre jobb lett.Idén már rendesen terheltem magam(kertész vagyok,nem ritka a 25 kg os mütrágyás zsák emelgetése,nehéz földlabdás tuják,fenyők stb...)és birom.
De teszek is érte naponta gyógytornázok,ami nekem rengeteget segit,és hetente eljárok uszni,ami szintén nagyon jót tesz.Masszázsra most nem járok,de ha megteheted szerintem azt is iktasd be a programmba.
Remélem tudtam segiteni,és mielőbbi jobbulást kivánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!