Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől fájdogálhat a hasam?

Mitől fájdogálhat a hasam?

Figyelt kérdés
Lassan már 2 éve tart ez az alhasi diszkomfort érzésem. Voltam orvosnál, gasztroenterológusnál, és a vizsgálatok negatívak lettek (Alhasi ultrahang, általános vérvétel). A tüneteim körülbelül állandóak, egy enyhe alhasi feszülés, illetve érzékenység, hogyha pl benyomom a köldökömnél, vagy az oldalamnál a hasam, illetve a gázosság. Székrekedésem, lázam, hányingerem nincs, nagyon ritkán van hasmenésem, az is általában akkor ha valami tömény cukros dolgot eszek. A háziorvosom kért egy ételallergia teszt, vérből, az eredményt nemsokára megtudom. Szeretném azt hinni, hogy valamire allergiás vagyok, így legalább kiderülne mi a bajom.. Egyébként nem igazán eszek egészségesen, sok szénsavas cukros üdítőt iszok, illetve kevés rostot. Most elkezdtem "diétázni", szénsavmentes ásványvíz, kevesebb cukor, amitől picit jobban érzem magam, de még mindig nem az igazi. Tippek?

2018. jan. 6. 11:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezek szerint érdemes lenne egy alternatív kivizsgálás, vagy táplálkozás váltás, mondjuk, vegán étrendre.
2018. jan. 6. 12:04
 2/2 anonim ***** válasza:
A fra tudja, nálam is ez van. Laktóz, gyomorsav, és ez a sok műkaja, rossz minőségű kenyér..
2018. jan. 27. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!