Egy héttel nem várt előtt fájdogálhat e a hasam alja és a derekam ha babás vagyok?
Figyelt kérdés
Vagy ez tuti, hogy a menszi miatt van? Nekem előtte nem szokott így fájni. Valaki el tudja magyarázni, hogy ha a menstruáció miatt fáj már egy héttel előtte, akkor az miért van?2009. júl. 25. 07:40
1/8 anonim válasza:
Én úgyanígy voltam amikor babás voltam!Fel voltam puffadva mint egy lufi és úgy görcsöltem mintha bármelyik percben megjöhetne!!!De nem jött meg azóta 2 éves az én gyönyörű fiam!!!
2/8 A kérdező kommentje:
Hol helyezkedik el pontosan a méh?
2009. júl. 25. 07:56
3/8 anonim válasza:
1 héttel mensi elött ez még bármi lehet. Vagy mensi, mert annak is ezek a tünetei, de baba is lehet. Tehát senki nem fogja tudni ezt megmondani Neked. :(
4/8 anonim válasza:
Első vagyok !A hasad alján!!!pl most ahol érzed hogy görcsölsz!Vagy nem ott érzed?És a derékfájás is jó jel!Mikor tesztelsz?
5/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a nem várt napján tesztelek. Próbálom nem beleélni magam, de elég nehéz. Fura, hogy most nem kifejezetten a mellem érzékeny mint máskor, hanem inkább a mellbimbóm. Ez normális?
2009. júl. 25. 08:50
6/8 anonim válasza:
Első vok igen normális sztem baba van a dologban!Drukkolok:):):))
7/8 anonim válasza:
Nekem is detto ezek a tüneteim, de sajnos 2 tesztem negatív:(
8/8 anonim válasza:
Ez még mind kettő lehet. Megy a drukk hogy babás légy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!